Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ozan Güven ve 'karaktersiz' tartışması

Ozan Güven'in, 'Muhteşem Yüzyıl'daki rol arkadaşı Pelin Karahan'la birlikte olduğu iddiasını yalanlarken, aralarında büyük yaş farkı olan çiftleri karaktersiz ilan etmesini eleştirmiştim.

AŞK DİYE BİR ŞEY VAR
Önceki gün Kelebek'ten Cengiz Semercioğlu, 'Ozan'ın demek istediği' başlıklı yazısında şöyle yazmış: '45'lik adam 25'lik kızla olmaz, yanında kızın gibi durur... Yakışık almaz...
Çok şey paylaşamazsın... Komik kaçarsın... Ozan Güven'in de söylediği bu... Örnekleri yok mu? Yığınla var; 50 yaşındaki adamlar bile, 20 yaşında kızlarla sevgili oluyor. İyi de örnek çok diye, doğru mu diyeceğiz bu ilişkiye? Güven'in de dediği bu; 'Ben olmam' diyor.' Ozan Güven'in kendi düşüncesidir bunlar, saygı duyarım.
Ancak ben yazımda, aralarında büyük yaş farkı olan ünlü çiftlerden örnekler verirken 'Aşk diye bir şey var, bazen gönül ferman dinlemez' diye küçük bir parantez açmıştım.
Ve en önemlisi, benim Güven'e itirazım 'karaktersizlik' lafı içindi. Cengiz, sanki Güven'in açıklamasını yumuşatmak için en can alıcı noktayı görmezden gelmiş.
Güven'in açıklamasını tekrar hatırlayalım: "Prensip meselesi; ben kesinlikle aynı sette olduğum, birlikte çalıştığım bir insanla aşk yaşamam. Benim bir çocuğum var. 40 yaşındayım, bu saatten sonra kalkıp da 25 yaşındaki bir kızla aşk yaşayacak kadar karaktersiz miyim! Böyle bir şey söz konusu olamaz..."
Güven, aralarında büyük yaş farkı olmasına rağmen ilişki yaşayanları 'karaktersiz' ilan etti yahu!
Her ilişkinin odağında sadece seks mi var; aşk yok mu?
Aralarında yaş farkı olan her çift karaktersiz mi?
Aradaki yaş farkına rağmen nice büyük aşklar yaşandı.
Romanlara, filmlere konu olan aşklar da karaktersiz mi?

GERÇEK SET AŞKI!
Ozan Güven'in aralarında büyük yaş farkı olan çiftleri karaktersiz ilan ettiği açıklamasında bir gaf daha vardı aslında.
Ozan açıklamasında, "Prensip meselesi; ben kesinlikle aynı sette olduğum, birlikte çalıştığım bir insanla aşk yaşamam" demişti.
Güven, 'İkinci Bahar' dizisinde oynarken, eski eşi Türkan Derya, o dizinin yönetmeni değil miydi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA