Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kovulan yorumcu kafe işletecek

"Ben artık basketbol yorumculuğu yapmıyorum. İşsiz kaldım. Gazete de bitti, TV de. Bir daha yapar mıyım, onu da bilmiyorum. İstemiyorum da bir yandan. Daha önce de belirttiğim gibi; ben oyunun kendisini seviyorum. Oturur normal bir seyirci gibi maçları izlerim daha iyi... Bu zehirli ortamda zaten ne söyleseniz herkes kendi açısından alıyor. Yapacağım kadar yaptım. Yeter. Kadıköy'de bir kafe açıyorum. Yakında açılışımız var. Artık kendi işimle ilgileneceğim. Kafam rahat olur."

TÜRK SPORUNUN AYIBI
Bu açıklama Kaan Kural'ın Sporaslan. com'a verdiği röportajdan... Türkiye'nin en iyi iki-üç basketbol yorumcusundan biri olan Kural, şu an işsiz. Sebebi; hem Fenerbahçe, hem de Galatasaray yöneticilerinin Kural'ı çalıştığı medya kurumlarının müdürlerine şikayet etmeleri. Her iki camianın teknik direktörleri, yöneticileri ve taraftarlarından tepki gördüysen; işini iyi yapıyorsun demektir bu ülkede. Ama işini iyi yapan, dürüst olmaya çalışanları yaşatmıyor ülkenin spor camiası ve medyası... Kural'ın artık kafe işletecek olması Türk sporunun ayıbıdır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA