Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ödülsüz Şahan

TÜRSAK Vakfı ve Beyoğlu Belediyesi'nin Türk sinemasının 100 yıllık geçmişini taçlandırmak için yaptığı 'En İyi 10'lar' açıklandı. 'En İyi 10 Komedi' kategorisinde son dönemden 'Vizontele', 'Eyyvah Eyvah', 'Her Şey Çok Güzel Olacak' ve 'Hokkabaz' filmleri yer alıyor.

EGOSU YOK MU?
'En İyi 10 Komedi Erkek Oyuncu' listesinde yeni kuşaktan Ata Demirer, Cem Yılmaz ve Engin Günaydın var. Şahan Gökbakar ise hiçbir kategoride listeye girememiş. Elbette sinemamızın 100 yılı ele alınıyor, listelere girecek daha birçok film ve oyuncu var ama tüm zamanların en çok izlenen yerli filmlerinin ilk beşinde üç tane 'Recep İvedik' filmi var.
'Recep İvedik 4'ün, 7 milyon 369 bin seyirci rekoru belki de yıllarca kırılmayacak. Hadi filmleri gişe odaklı kabasaba komedi, peki Şahan iyi bir oyuncu değil mi?
Yiğidi öldür hakkını yeme; Şahan aynı zamanda iyi bir oyuncu olduğu için o rekorları kırmıyor mu?
Türkiye'de bir sürü festival düzenleniyor; en azından Şahan'ın oyunculuğu ödül hak etmiyor mu?
Şahan'ın da hataları çok! Sanatçı biyografisi diye de bir şey var, o biyografide hiç ödül yazmaması Şahan'a koymaz mı? Şahan "Asıl ödülü halk gişede veriyor" demesin. Hep gişe rekoru, hep para nereye kadar! Hep en ucuza en çok kar getiren film çekmek yerine hiç olmazsa bir kere sinema sanatını yücelten bir film neden çekmez Şahan?
Aslında çekecek para ve yetenek Şahan'da var. Şahan'da hiç mi sanatçı egosu yok? Her seferinde ala ala Altın Bamya ödülü alıyor, hiç mi bu durum koymuyor Şahan'a?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA