Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Stadyumlar parfüm koksun

Reto Ziegler, Hürriyet'ten Ahmet Ercanlar'a verdiği röportajda Fenerbahçe'de oynarken en unutamadığı anları şöyle anlatmış: "Bazı maçlarda Kadıköy'de sadece kadınlar ve çocuklar tribünlerde oluyordu... 90 dakika öncesi sahaya ısınmak için çıkıp, tribünlere gidip onlara çiçek uzattığımızda parfüm kokuları burnumuza geliyordu.
Çok az kişi bu duyguyu yaşayabilir.
Dünyada 55 bin kişilik bir stadı kadınlarla doldurabilecek başka bir kulüp daha yoktur. Özetle, kadınları ve parfüm kokusunu unutmayacağım."
Nerede şimdi o parfüm kokuları, kadınlar, çocuklar?
Koca bir stadyumu sadece kadın ve çocukların doldurması dünya futbol tarihinde bir ilkti ama devamı gelmedi! Devamının gelmesi için Fenerbahçe'nin tekrar ceza almasına gerek var mı? Bütün bir stadı kadın ve çocukların doldurmasına gerek yok ama en azından kadın ve çocuklar daha fazla gitmeli statlara.
Futbolda şiddeti, küfrü bitirmenin tek yolu stadyumları ailelerin geleceği ortamlara dönüştürmeliyiz.
Öğlen maçları göstermelik değil, daha çok oynanmalı.
Fenerbahçe ve Galatasaray hariç diğer takımların tribünleri zaten dolmuyor, bu iki takımın da stadyumlarının ful çektiği maçlar çok nadir oynanıyor! Süper Lig'de boş tribünleri doldurmak için kadın ve çocuklara bedava ya da çok ucuza bilet dağıtılsa fena mı olur? Bu bedava dağıtılacak biletler ileride kombine olarak geri döner merak etmesinler!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA