Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sabrın sınandığı günler bitmek üzere

Güneş, bugün su burcuna geçecek. Saat 13.00'te geçişine başlayacak olan Güneş, yüzeysel konuların anahtar deliğinden baktıracak. Dile gelmeyen detaylar dile gelecek. Bunun yanı sıra da uzun zamandır sabır çekenler en zorlu süreçlere göğüs germek isterken kesin kararlar alacak ve rahatlayacak.

HAYAL Mİ GERÇEK Mİ?
Balık burcuna geçecek olan Güneş kararsızlık yaşayan kişilerin çevremizde sıklıkla ortaya çıkabileceğini işaret ediyor. Bu kişilerin net bir karar vermek konusundaki tutarsızlıkları bizleri de büyük ölçüde etkileyebilir. Öyle ki yaşadığımız çoğu olayda somut adımlar atmaktan çok soyut etkilerini düşünebiliriz. Öne çıkabilecek konularda kendisini en çok hissettirecek olan his, gerçeklik hissi olacak. Muhakeme yeteneğimizin sınandığı günlerden geçerken, soyut ve somutu ayırmakta zorlanabiliriz. Astrolojide yönetici güç olarak bilinen Güneş su burcunun en derin düşünen burcuna geçiş yapmışken hayal alemindeki dinamikleri etkilemeden seyrine devam etmeyecek. Güneş'in astrolojide de bir toparlayıcılığı vardır. Bu özelliğini Balık burcuna geçtiği esnada hissettirmekle kalmayacak, bir davranışa dönüştürecek.

BAĞLAR GÜÇLENİYOR
Maneviyat konusunda hassas olan ve bu noktalarda sağlam temeller kurmayı bir hayat amacı haline getiren Balık burçları sanılanın aksine daha plancı olacakları günlere girdiler. Hem kişisel hayatlarımızdaki eksiklikleri çözmek isteyecek hem de aile fertlerimizin çözemediği konulara bir kurtarıcı edasıyla yaklaşmak isteyeceğiz. Bağları güçlendiren güven duygusunu ise her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyacağız. Çünkü Güneş Balık burcundayken;
Uzun zamandır görüşmediğimiz bazı akrabalarımız bir anda, afaki sebeplerle ortaya çıkabilirler.
Aile içi ortaklık yapanlar, işlerini ayırma bahanesi ile küçük sebepleri bile büyütebilecekler.
Daha önce ailemizden ayrı karar aldığımız bazı konularda istediğimiz sonuçlara ulaşamamak bu sefer onlarla ortak plan yapmamız konusunda bizleri adım atmaya itecek.
Kariyer hayatımızda aşamadığımız sorunları ailemizin desteği sayesinde aşabileceğiz.

ASTRO
GÜNDEM
Güneş bir ay boyunca Balık burcunda olacak! Bu da demektir ki deniz lojistiğinde bir çığır açılacak. Aynı zamanda otomotiv sektöründeki değişimleri daha çok konuşacağımız günlerdeyiz. Dünya genelinde otomobil satışından çok yedek parça satışlarındaki ticari kar marjları konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA