Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Burak'ın gecesi

ALINAN başarısız sonuçlardan sonra Trabzonspor, Lille maçı öncesi 3 puanla tanışarak moral kazandı. Şenol Güneş, Samsunspor maçındaki ilk 11'inde rotasyona giderek 4 oyuncu değişimiyle maça başladı. Ama oyunun ilk 4 dakikasında Karabükspor'un biri direkten dönen iki net gol pozisyonu var. Oyunda baskıyı kuran rakibi kendi alanından çıkartmayan ve sağlı sollu ataklarla tehlikeler yaratan takım deplasmanda oynayan Karabükspor'du. Trabzonspor'un, en önemli sorunu takım olamama....Rotasyon sonucu şans verilen Ferhat, sanki yeni sahaya çıkan bir oyuncu gibiydi. Colman'ın yokluğunda Zokora'nın yanında yer alan Sapara, fiziksel anlamda henüz hazır olmadığı için Zokora çoğu kez, Karabük ataklarında tek başına mücadele etmek zorunda kaldı. Hele ilerde Brozek denen bir oyuncu varki biz kendisini sahadan çıkarken gördük. Bu kadar süre Şenol Güneş, kendisine nasıl tahammül etti anlamak mümkün değil. Trabzonspor'un yediği golde ise önce Ferhat'ın gereksiz bir faulü ardından kaleci Tolga'nın tek kişiyle baraj kurdurma yanlışı vardı. Bana göre maçın kırılma noktası ise Karabüksporlu Shelton'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü yapamaması....

KARABÜK DİRENÇLİ
2. yarı yapılan oyuncu değişiklikleri sonucunda Trabzonspor, Volkan Şen'in etkinliğini artırmasıyla, Adrian ve Alanzinho'nun Karabük sahasında daha fazla top tutmasıyla, ilk yarıya göre ayağa pası daha uyumlu yapılmasıyla birlikte daha farklı bir Trabzonspor vardı. Trabzonspor bütün gol umutlarını Burak'a bağlamış, Burak gerekli performansı gösterdiği maçlarda dünkü gibi sonuçlar ortaya çıkabilir. Fakat istikrarlı sonuçların gelebilmesi için özellikle hücum zenginliğinin artması gerekir. Karabükspor dirençli ve mücadeleci bir takım, ortasaha ve forvette etkili isimleri var. Yalnız bu savunma anlayışıyla deplasmanlarda puan çıkarmaları son derece güç.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA