Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

İşler iyiye gidiyor

Güngören, Bank Asya Birinci Ligi'nde sonuncu sırada olan bir takım. Yani her iki takım arasında gerek oyuncu kalitesi gerekse oyun anlayışı bakımından büyük farklar var. Kabul etmek gerekir ki böylesi maçlarda bir takım sürpriz sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Onun için her maçın kendi içinde zorluğu olduğu gerçeğini düşünerek konsantre olmak zorunluluğu vardır. Trabzonspor her ne kadar oyun bazında olumlu görüntüler vermese de turu kolaylıkla geçti. Bu maçta Onur, Barış, Ferhat, Sercan gibi normalde ilk 11'de görev verilmeyen oyuncuları sahada gördük.
İlk yarıda Trabzonspor'un Alanzinho ile attığı mükemmel gol var. Sonrasında ise Adrian soldan çalımlarla geldi, boş durumdaki Sercan'a verse Trabzonspor ikinci golü yakalayacaktı ama kendi egoizminin kurbanı oldu! Bunun dışında Trabzonspor topa oyunda daha fazla sahip olan takım ama top üçüncü bölgeye geldiği zaman savunması büyük açıklar veren rakibi karşısında bile final pasları yetersizliği fazlasıyla öne çıktı. Bana göre bu sezon Trabzonspor'un en önemli sorunu bu.

OLCAN BÜYÜK KATKI YAPACAK
İkinci yarıda Henrique'nin topuk pası sonrası Sercan ile yakalanan golden sonra Trabzonspor istediği sonucu buldu. Trabzonspor bu dakikadan sonra oyunda tempoyu kendine göre ayarlayarak turu geçen taraf oldu. İkinci yarıda oyuna giren Jebrin hakkında şu an yorum yapabilmemiz çok zor. İlerleyen günlerde bundan sonraki maçlarda görev verildiği zaman daha sağlıklı yorum yapma şansımız olacaktır. Olcan ise bu maçta kısa bir süre görev verilmesine rağmen görünen o ki, Trabzonspor'a ligin ikinci yarısında büyük katkılar yapabilecek yetenekte bir isim.
Ligde son üç maçta alınan galibiyetler sonrasında kupada da bir üst tura çıkmak, Trabzonspor açısından işlerin iyiye gittiğinin bir göstergesi.
Gerek ligde gerekse kupada takıma yeni katılan oyuncuların verecekleri katkı ile ilk yarıya göre daha başarılı bir ikinci devre yaşayabilecekleri düşüncesindeyim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA