Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Beşiktaş nasıl ayağa kalkar!

Beşiktaş Kulübü muhteşem bir kampanya başlatıyor... Feda döneminden daha büyük bir sıkıntı içerisindeler. 2025 yılına kadar gelirleri temlik altında. Başkan Ahmet Nur Çebi, "Yaklaşık 900 milyon gider, 600 milyon gelirimiz var" dedi. Siyah-beyazlı kulübün baştan aşağı büyük bir yapılanma içerisine girmesi lazım. Özüne de dönmeli. Kulübün bankalarla yaptığı anlaşmanın hemen revizyonunu sağlamak lazım. Yönetim elinden geleni yapıyor. Taraftar takımına ne kadar destek olursa olsun, bu kampanyada camianın ileri gelen önemli iş adamlarının yönetime destek vermesi şart.

Pro-lisans kulübede! Hoca Emre Belözoğlu
FENERBAHÇE yönetimi ender görülen bir duruma imza atarak, pro-lisanslı bir teknik adam aldı... Tahir Karapınar'a hayırlı uğurlu olsun. Başkan Ali Koç'un geride kalan süreçte birçok başarısız icraatına tanıklık ettik. 3.5 aylık süreçte futbol takımına bir teknik direktör bulamamak ya da kalan 8 haftayı bu şekilde geçirmeyi seçmek de bir tercih tabii... Sonuçta belli ki 8 haftalık süreçte takımı Emre Belözoğlu kuracak. Volkan Demirel, Aurelio ve Tahir Karapınar ona yardımcı olacaklar. Erol hoca yeni sezonda Fenerbahçe'nin teknik direktörü olur. Bu ekip de yardımcıları... Bakalım bu formül tutacak mı?

G.Saray'ın başkanı var!
G.SARAY Başkanı Mustafa Cengiz bir süredir rahatsız ve tedavi oluyor. Sayın Başkan görevde olduğu süre boyunca muhalefet tarafından çok yıpratıldı. Bugünlerde ise "Fatih Terim'i G.Saray'a nasıl başkan yaparız" söylemleri dikkat çekiyor. Eski başkan Alp Yalman, Terim'e "Gel başkan ol hocam. Herkes sana destek veriyor" demiş. Haberi Milliyet'te okuduk. Galatasaray Başkanı tedavi olurken, böyle bir konuşma gerçekleştiyse "Yazık" derim… 8 Haziran'da ultrAslan bakın ne yazmış: "Kendi aralarında 'Nizipli'yi seçmekle büyük hata ettik, bundan sonra liseli olmayan başkan seçmeyeceğiz' diye sessiz sessiz ağlayanlar, liseli aday bulamamış olacak ki hocamızı emelleri için kullanmaya çalışacaklar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA