Pamuk Prenses Parfe malzemeler
3 yumurta akı
1 su bardağı süt
2 paket krem şanti
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıcak su
2-3 adet muz
2 paket kakaolu bisküvi
3 yaprak jelatin
7-8 kişilik
Yapılışı
Bir kaba kırılmış jelatinleri ve sıcak suyu alalım,karıştırarak jelatinin su içinde erimesini sağlayalım ve soğutalım.Bir kapta yumurta aklarını mikserin düşük ayarı ile kar haline gelene dek çırpalım.Bir fiske tuzu ve şekeri azar azar ekleyerek 1 dk. daha çırpalım.Ayrı bir kapta krem şantiyi sütle çırparak koyulaştıralım.İçine yumurta aklarını ve jelatinli sıvıyı ekleyerek mikserle yarım dk. çırpalım.Bisküvileri un haline gelene dek döverek köşeli bir kalıba bisküvi ununun yarısını yayalım.Üzerine kremanın yarısını yayalım.Kremanın üzerine dilimlenmiş muzları dizelim.Kalan kremanın tamamını muzların üzerine yayarak kalan bisküvi ununu kremanın üzerine serpelim.Parfeyi buzlukta birkaç saat donana dek beklettikten sonra dilimleyerek servis yapalım.