PAZILI LEVREK MALZEMELERİ:
-1 çorba kaşığı zeytinyağı
-2 adet levrek fileto
-1 demet pazı
-1 adet soğan
-4 adet mantar
-1 çay kaşığı soya sosu
-2 çorba kaşığı krema
-4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
-Tuz, karabiber
PAZILI LEVREK YAPILIŞI:
Zeytinyağını bir tavaya alıp ince kıyılmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Üzerine ince doğramış mantar ilave edip 1-2 dakika daha kavurun. Daha sonra tavaya ince kıyılmış pazıyı ekleyin. Pazı yumuşayınca tuz, karabiber, soya sosu ve kremayı ilave edin. Bir dakika pişirip ocaktan alın. Levrek filetolarını düz bir zemine yerleştirin. İçlerine pazılı harç koyup sarın. Açılmalarını önlemek için kürdanla tutturup bir fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirip servis yapın.
Afiyet olsun..