Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kerem, Sanem'i kaçta aradı?

Birçokları gibi benim de Kerem Altan'ın ambulansı çok geç çağırmasını aklım almıyor. Şimdi bu ihmal Kerem Altan'ın yaşadığı büyük paniğe ve alkollü olmasına bağlanıyor. Olabilir, insanlık hali. Ancak Defne Joy Foster'ı krize girdikten sonra evde yalnız bırakması, ambulans çağırmak yerine saçma bir şekilde dışarıda doktor araması vs... Bunlar vahim hatalar. Kerem Altan nasıl Taraf gazetesinin yazı işleri müdürü olmuş, hayret! Sevgili okurlar hiçbir yazı işleri müdürü tanıma fırsatınız oldu mu? Yazı işleri müdürleri, dünyanın en soğukkanlı insanlarıdır. Her gün yüzlerce acı haberle boğuştuklarından sinirleri alınmış insanlardır. Tabii ki yaşamadan bilemeyiz, bir insanın kollarınızda kriz geçirmesi zor bir durum. Belki de Kerem Altan bir yazı işleri müdürüne yakışmayacak derecede panik dolu, duygusal bir insan. Ama bu panik insan, boğazından hırıltılar gelen Defne Joy Foster'a votka verdiğini söyledi!

BAŞKALARINI DA ARDI MI?
Kardeşi Sanem Altan ise yazısında Kerem Altan'ın kendisini aradığını yazmış. Çok merak ediyorum, 'Gecenin bittiği, güneşin ise henüz gelmediği sahipsiz bir zaman dilimi'nde acaba saat kaçtı? Peki, ya Kerem Altan ambulansı çağırmadan önce birisini aradıysa? O zaman da panik halde olduğunu mu düşüneceğiz? Polis, inşallah Kerem Altan'ın telefon kayıtlarına da bakıyordur!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA