Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Rotasyon değil, saygısızlık

G.saray'ın sabah Florya'da yaptığı antrenmana katılan Didier Drogba, Mancini tarafından "Dinlendiriyoruz" gerekçesiyle Rizespor maçının kadrosuna alınmadı. Bardağın dolu tarafından bakarsak Mancini "Rotasyon yapıyorum" diyebilir. Peki; Fildişi Milli Takımı'nın Belçika ile Brüksel'de yapacağı maçın kadrosunda Drogba yer alıyor. Şaşırtıcı değil mi? Rotasyon Galatasaray adına mı yoksa Fildişi adına mı yapılıyor? Rize gibi zor ve keskin bir virajda, deplasmanda kazanma zafiyeti yaşayan G.Saray'da Drogba olmayacak, Belçika'ya karşı Milli Takım formasını giyecek. Adama, "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" diye sormazlar mı? Türk Milli Takımı'nın Çarşamba gecesi Ankara'da İsveç ile maçı var.. G.Saray'dan Semih, Selçuk, Burak ve Umut kadroda yer alıyor. Bu dörtlü büyük ölçüde oynayacak.
Trabzon'dan Zokora, Rize'den Viera, G.Birliği'den Gosso lig maçı oynadıktan sonra Milli Takım'a gidecek.
Rotasyon nasıl olur?
Drogba ligde oynar, kupada forma giymez. Doğaldır.. Ancak parayı kazandığı G.Saray'ın lig maçında yer almaz, Milli Takım'da oynarsan bunun adı rotasyon değil saygısızlık olur..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA