Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

FB TV, tut Gülçin'in elinden

Medeni ülkelerde böyle şey olmaz... diye bir giriş yapabilmek isterdim ama kabul edelim hiç medeni değiliz ve uzun süre de olmayacağız. Bizdeki medeniyet "nerde trak, orada bırak" kıvamında.
Bakın şimdi ne olmuş?
GS TV spikeri kızımız Gülçin Tunçok Fenerbahçeli çıkmış. Nasıl çıkmış? Facebook'tan. Hal böyle olunca GS'li taraftarlar kıyameti koparmış ve kız işinden olmuş.
Gülçin Tunçok sabaha kadar "Fenerbahçeli olmam işimi düzgün yapmadığım anlamına gelmez. İnsan tuttuğu takım yüzünden işten mi çıkarılır. Bu ne biçim düzendir. Yazıklar olsun" gibisine cümleler kursun. Ancak çenesini yorar.
Kendisini çok saf buldum doğrusu. Beş yaşındaki çocuğa sor "Fenerbahçeli spiker, Galatasaray TV'de çalışır ve alkışlanır mı?" diye, kahkahalarla güler.
Maalesef durum böyle. Kişileri tercihleriyle, zevkleriyle, renkleriyle, oldukları gibi kabul edemiyoruz. Bizden ve onlardan olarak ikiye, üçe, dörde, beşe ayrılıyoruz. Kinciyiz, kötüyüz, takım tutmayı bile beceremiyoruz. Neyse, hazır ayaktayken Gülçin'e Fenerbahçe TV sahip çıksın bence.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA