Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

‘Hababam’a modern dokunuş nasıl olur?

Bugünlerde sinema dünyasında en çok konuşulan konulardan biri, efsane 'Hababam Sınıfı' filminin tekrar çekiliyor olması. Rıfat Ilgaz'ın unutulmaz eseri 'Hababam Sınıfı' bir kez daha canlanıyor. Bir kısım çok heyecanlı, bir kısım ise 'Eskisi gibi olur mu acaba?' diye düşünüyor. 1975 yılında usta yönetmen Ertem Eğilmez'in yönetmenliğinde izleyiciyle buluşan film, Yeşilçam sinemasının unutulmaz serilerinden biri haline gelmişti ve nesiller boyunca seyircilerinin kalbini ısıtmayı başarmıştı. Bu kez modern bir dokunuşla beyazperdeye uyarlanıyor. Modern dokunuş 'Hababam'a iyi gelir mi gelmez mi filmi görmeden bir şey diyemeyeceğim ama 'Hababam'ı çok özlediğimiz bir gerçek.
Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği film, yeni jenerasyona uyarlanmış hikayeyle nostaljik havayı bütünleştirmeyi hedefliyor. Yeni nesil 'Hababam' ruhunu ve kardeşlik duygusunu merakla bekliyoruz. Bu arada filmden ilk kareler de gelmeye başladı, hem de 'Mahmut Hoca'nın meşhur merdivenlerinden...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA