Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İDİLİKANIN MUTFAĞI İDİL ÇİMRİN

Ev yapımı sağlıklı içecekler

Herkese merhaba, İdilika'nın Mutfağı'nda bugün mevsiminde malzemelerle sağlıklı nefis lezzetler hazırlıyoruz. Hem şifalı, hem de lezzetli olan bu içecekleri denemenizi öneririm. Bugünlük benden bu kadar. Bana istediğiniz zaman idilikaninmutfagi@ sabah.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Mutlu sofralarda buluşabilmek dileği ile.

MAYDANOZ SUYU
YAPILIŞI: Yarım demet maydonuzu yıkıyoruz. Daha sonra 2-3 parçaya bölüyoruz. Mutfak robotundan geçiriyoruz. Daha sonra limonun suyunu sıkıyoruz.. Mutfak robotunun içinden geçirdiğimiz maydanozları bardaklara koyuyoruz. Üzerine limon suyunu ekliyoruz. Bir su bardağı içme suyu ekliyoruz. Tekrar karıştırıp, içiyoruz.

MALZEMELER
2 su bardağı su
1/2 demet maydanoz
1 adet limon

DÜŞÜK KALORİLİ MEYVE SUYU

MALZEMELER

2 küçük boy portakal
1 adet ayva ve elma
Çeyrek ananas
YAPILIŞI:
Bütün meyveleri katı meyve sıkacağında sıkıyoruz. Yarım bardak meyve suyuna yarım bardak tonik veya maden suyu ekliyoruz.

DOĞAL ELMA SUYU

MALZEMELER
4 adet büyük elma
1 adet limon
3-4 yemek kaşığı şeker
7-8 su bardağı su
YAPILIŞI: Elmaları yıkayıp soyuyoruz. Doğrayıp tencereye alıyoruz. Üzerine şekeri, limon suyunu ve su ilave edip yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. Blender dan geçirip pürüzsüz kıvama getiriyoruz. Ilındıktan sonra soğutarak servis ediyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA