Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu müzikali mutlaka izleyin

'The Prom', dijital platformda bulabileceğiniz eğlenceli bir müzikal. Meryl Strip'i "70'lerinde bu kadın nasıl böyle dans ediyor?" diye şaşkın bir şekilde izleyeceğiniz, Nicole Kidman'ın kusursuz güzelliğini doya doya seyredeceğiniz bir yapım. Ryan Murphy'nin yapımcılığını üstlendiği bu müzikal, oldukça güçlü sahneleri, parlak renkleri, yüksek tonu ve oyuncu kadrosu ile görsel bir şölen sunuyor. Filmi izledikten sonra Mery Streep'in seslendirdiği 'It's Not About Me' parçasını Spotify listenize de eklemek isteyeceksiniz.

Şehirde tatil
kafasına devam
Bu hafta sonu sırt çantamı kaptığım gibi Sarıyer'deki Six Senses'a attım kendimi. 19'uncu yüzyıldan günümüze uzanan Kocataş ve Sait Paşa yalılarına hayat veren bir otel burası. Konaklamanın ötesinde gastronomik bir serüvene çıktığınız bu otelin restoranları, damak çatlatan lezzetleri sizi baştan çıkaracak. Defne restoranın sunduğu Türk mutfağı ile Toro'nun yorumladığı Latin Amerika lezzetleri sizi sıra dışı bir serüvene çıkarıyor. Otelin bir diğer iddiası da SPA'sı olacakmış ancak Covid önlemlerinden henüz hizmete açamamışlar. Sağlıklı günlerde mutlaka tekrar geleceğim ve açılışının ilk müşterisi olacağım. Bir diğer sürpriz, Mehmet Gürs'ün restoranı da burada olacak. Lezzet serüvenine mutlaka gelin.

Fine dining restoranlarda paket işi önemli

Geçtiğimiz hafta köşemde yazmıştım. Fine dining restoranların birçoğu paket serviste evde kalmıştı. 150 lira verip yediğiniz makarnanın eve geliş şekli hiç cazip değil hatta sınıfta kalacak, iştahınızı kaybedeceğiniz standarttaydı. Ancak bu hafta beni şaşırtan Kaya Demirer'in sahibi olduğu Frankie oldu. Size restorandaki şıklığı sunan mekan, tüm detayları ile "Vay be nasıl da başarmışlar?" dedirtiyor. Diğer üst segment restoranlara da tavsiyem, aynı başarıyı yakalayın, hatta bu hafta bunun üzerinde çalışın; ben de köşemde top 5 listemde size yer vereyim. Şimdiden afiyet olsun size de sevgili okurum.

Maldiv uçakları tıka basa dolu
Covid önlemleri sosyetik isimlerin canına tak ettirdi ve seyahat kısıtlaması olmayan ülkelere bilet almalarına sebep oldu. Özellikle Maldivler gidilen destinasyonların başında yer alıyor. Ardından Dubai ve Meksika Tulum geliyor. Uçak biletleri tabii ki uçuyor. Ancak o kadar çok canına tak eden var ki, buna değer deyip uçuyor sosyetemin nadide isimleri. Ben de şu an bir seyahat planlıyorum. Acaba nereye gitsem, nerede daha az vaka var? Rakamların düşük olduğu bir şehre ben de gideceğim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA