Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kural ve Küçükkaya gibi çok erkek var

Geçtiğimiz cuma günü Sabah.com.tr'de Ahmet Kural'ı eleştirenlerin, muhalif olduğu için İsmail Küçükkaya'nın eşi Eda Küçükkaya'yı dövmesine sessiz kalmalarını yazmıştım. Yaşanan çifte standarta dikkat çektiğim yazıyı merak edenler bu link'ten okuyabilir: https:// www.sabah.com.tr/gundem/ 2018/11/02/kilicdaroglu- eda-kucukkayayi-da-aradi- mi Gelelim diğer çifte standarta...
Kural, yaptığı açıklamada aldatıldığını ve bunu Sıla'dan öğrendiğini ima ediyor. Kural'ı linç eden sosyal medya ahalisi aynı durumda ne yapardı acaba? Elbette aldatılmak kadına şiddet uygulamayı haklı göstermez. Ama Kural'la aynı tavrı gösterecek, daha da kötüsünü yapacak birçok insan da sosyal medyada ünlü oyuncuyu yerin dibine sokmadı mı? Küçükkaya gibi kadına şiddeti eleştirirken nutuklar çekip sonra da kadınları döven eğitimli insanlar yok mu? Dışarıda, çalıştığı yerde kibar, modern görünüp evde eşini dövenler yok mu? Sosyal medyada linç etmek biraz da günah çıkarmaya benziyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA