Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

‘Aşk-ı Memnu’ dizisi solda sıfır kaldı

Birliktelikleri kadar boşanmaları da çok konuşuldu Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftinin. Ilıcalı, medyatik bir isim. Eski eşi Subaşı da son yıllarda gerek sosyal medyadaki paylaşımları, gerek yaşam tarzıyla çok konuşulan biri haline geldi. Hal böyle olunca, haberin duyulmasıyla birlikte Türkiye'nin gündemine oturdu adeta boşanmaları.

ZENGININ MALI...
Olayın öznesi zengin adam ve genç kadın olunca, boşanmalarına dair ortaya öyle iddialar atıldı ki, 'Aşk-ı Memnu' dizisi bunların yanında solda sıfır kalır. İddialarda adı geçen taraflardan yalanlama geldiğini de özellikle belirmek isterim.
Evlenmek kadar boşanmak da bir seçimdir.
Bu ayrılığın altında illa bir aldatma, aldatılma hikayesi aramak mı gerekiyor?
Acun'un da söylediği gibi gerçekten anlaşamadıkları için ayrılmış olamazlar mı yani? Malum aralarındaki yaş farkı düşünülünce, Acun'un bu açıklaması bana gayet mantıklı geldi.
Arkası yarın gibi daha boşanmalarının etkisi geçmemişken, şimdi de Şeyma Subaşı'nın aldığı nafaka herkesin dilinde.
SABAH gazetesinden Erhan Öztürk imzalı haberden öğrendik boşanma protokolünün detaylarını.
Protokolde yer alan aylık 125 bin TL nafaka o kadar çok konuşuldu ki, en sonunda Subaşı bile bunu tiye alan bir paylaşımda bulundu. İnanın parayı verecek olan Acun'a bile dert olmamıştır bu kadar para...
Atalarımızın tam da böyle durumları anlatmak için çok güzel bir sözü var:
Zenginin malı züğürdün çenesi yorar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA