Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların tercih ettiği kokular

Nasıl hatırlanmak istiyorsanız, öyle kokular tercih edersiniz. İnsanlar birçok şeyi unutsa da o kişinin kokusunu asla unutmaz. Peki, sizce burcunuzun parfümü ne olabilir?
KOÇ: Enerji dolu ve dayanıklıdır. Yoğun enerjisine uyum sağlayabilecek parfümleri tercih eder. Lavanta, funda, leylak ya da karanfil bazlı parfümler idealdir.
BOĞA: Dikkat çekmeyi çok sever. Bu yüzden dikkat çeken kokuları tercih eder. Hafif ve dikkat çeken çiçek kokuları, Boğa için çok ideal. Melisa, zencefil, gül, anason, leylak ve manolya bazlı parfümleri tercih eder.
İKİZLER: Yarı spor yarı abiye giyinir. Bu tarzına uyabilecek çiçek kokuları tercihidir. Limon ve portakal çiçeği ona uygundur.
YENGEÇ: Güzel olmaktan çok dokunaklı ve etkileyicidir. Yengeç'in koku tercihi, baharatlı veya sabunumsu kokulardır.
ASLAN: Giyim tarzında her zaman ağır olmayı tercih eder. Kullandığı parfümler de bu yapısına uyum sağlar. Tercihi daha çok lavanta, sıklamen ve narenciye ağırlıklı parfümlerdir.
BAŞAK: Pratik kıyafetleri seven Başak için parfüm, kıyafetlerini tamamlamalıdır. Giyim tarzı, yumuşak tonlarda klasik çizgilerdir. Özellikle yasemin, sümbül, akasya, gardenya bazlı parfümler onun için ideal.
TERAZİ: Her zaman şık ve zarif olan Terazi, kullandığı parfümlerde de şıklığı baz alır. Genellikle pahalı ve aynı zamanda hafif ve klasik kokuları sever.
AKREP: Hem çok şıktır, hem de değişik bir tarza sahiptir. Her konuda tutkulu olan Akrep'in parfüm tercihleri de tutkulu ve etkileyicidir. Misk ve amber, baharatlı parfümler ona uygundur.
YAY: Sportif, rahat ve şık giyinmeyi seven Yay'ın kullanacağı parfüm, bir o kadar tarzına uygun olmalı. Sandal ve sedir ağacı, horozibiği bitkilerinin kullanıldığı parfümler tam Yay'a göre.
OĞLAK: Oğlak, kıyafetlerinde sade ve rahat tarzı ister. Sade giyinmeyi sevse de dış görünümüne her zaman özen gösterir. Nergis, sümbül, nane ve menekşe bazlı kokulara bayılır.
KOVA: Kova burcu fantastiktir. Modern ve pratik giyinmeyi sever. Kova'nın parfümü, sonsuz hayal gücüne uyum sağlayabilecek kokulardır.
BALIK: Fazla dikkat çeken şeyleri sevmez. Çiçek ve meyve karışımı kokuları yasemin, gül ve portakal çiçeğinin ağırlıkta olduğu parfümler Balık için ideal.

ASTROGÜNDEM
İşleyen demir ışıldar! Merkür-Neptün kavuşumu yazarlar ve gazeteciler için önemli bir gün olacağının altını çiziyor. Birbirine laf yetiştirmeye çalışan köşe yazarları, ses sanatçıları, magazin isimleri gündemi oldukça meşgul edecek. Türkiye, akşam saatlerinde dünya basınında yer alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA