Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Nisan şaka gibi geçebilir hazır mısınız?

Nisan ayında ertelediğimiz işlere soyunurken, Ay'ın kafası karışık olacak.
Malum Ay boşlukta olunca işler yarım yamalak olup düşe kalka ilerlerken, farklı tesadüflere ve yollara da sokacak hepimizi!
Çünkü duygularımızı yöneten Ay, tam 12 gün boyunca belirli aralıklarla boşlukta seyredecek.
Yani hiçbir burçla iletişim kurmayacak.
Ay'ın 6 saatten fazla boşlukta olduğu günler huysuz günlerdir. Ay, burçlar kuşağında bir turu 28 ila 29 günde tamamlar ve yaklaşık 2.5 günde bir, bir burçtan diğerine geçer. Bu süreçte diğer gezegenlerle açısını kaybeden ve bağlantısını kuramayan Ay, boşlukta kalır. Bu duruma da 'Ay boşlukta' denir.
Ay boşluktayken bizler de kendimizi Ay gibi hisseder ve toparlanamayız.
Düşüncelerimiz boşlukta sallanır, sorumluluklarımıza odaklanamaz ve işlerimize konsantre olamayız.
Özellikle aşağıda size belirttiğim saatler arasında karmaşık düşünmek, tutarsız davranmak normal. Çünkü duygularımızı tetikleyen Ay, hiçbir burçla temas kurmayarak hislerimizi alıp başka başka diyarlara götürür.
Bizler de o diyarlarda yolumuzu bulmaya çalışır ve bu konuda pek de başarılı olamayabiliriz. Dikkat edilmesi gereken günler: 1–3–6– 8–10–13–15–17–21–23–25–28 Nisan. Ay, Yeniay fazında ise; Yeniayın gerçekleştiği gün itibariyle yaklaşık 4-5 gün sürer. Organize olmak ve girişimlerden sonuç almak kolaylaşır.
Ay, büyüyen fazda ise; Ay'ın form olarak kendini yavaş yavaş Dolunay döngüsüne hazırladığı fazdır. Üretkenliğin, verimliliğin, yaratıcılığın ve başarıların ön plana çıktığı döngüdür.
Ay, Dolunay fazında ise;
Dolunay'ın gerçekleştiği gün itibariyle yaklaşık 4-5 gün sürer. Dolunay'ın gerçekleştiği dönemde yaklaşık 5-6 ay önce yapılan başlangıçlar meyve verir, belirsizliğe sahip meseleler bir sonuca bağlanır.
Ay, küçülen fazda ise; Ay'ın kendini Yeniay döngüsüne hazırladığı fazdır. Değişimler, bireyin hayatında etkili olmaya başlar.


ASTROGÜNDEM
Venüs-Jüpiter ilişkisi, gücü yeten yetene havası verecek. Uluslararası arenada ise Türkiye bol bol konuşulabilir. Mars'ın İkizler burcunda hareket etmeye başlaması bugünlerde Avrupa Birliği için zor bir ay olacağını işaret ederken, özellikle petrol fiyatları yine artışa geçebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA