Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Alişan'la sunuculuğunu yaptığı programda uzun yıllardır yan komşuları olan futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı çiftine sitemde bulundu.

Akalın, "Yıllardır yan komşum olmalarına rağmen bugüne kadar beni bir kez olsun kahveye bile çağırmadılar. Sadece nasılsın, günaydın, iyi akşamlar, iyi yıllar. Ama başka bir komşum var, köpeklerim gidiyor hemen getiriyor, mantılar, çikolatalar" sözleriyle magazin gündemini salladı.

HABERLERİ Tİ'YE ALDI
Polemikler kraliçesi Demet Akalın, bu sözlerinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Instagram hesabının hikaye bölümünden konuyu ti'ye alarak açıklık getiren şarkıcı, "Canerlere güllum yaptım, dedim ki bir kahveye çağırmadılar, bütün magazin siteleri beni yazmış.
