Tavuk göğüslerini dilimleyip haşlayın. Piyazlık doğranmış soğanı bir çorba kaşığı margarinde kavurun. Salçayı ilave edin. Tavuğu da ekleyip kavurun. Üzerine tavuğu haşladığınız sudan bir su bardağı ekleyin. Bir taşım kaynatıp ince kıyılmış semizotunu ilave edin. Tuz ve biberini ayarlayıp biraz daha pişirin.
MALZEMELER
2 adet tavuk göğsü
1 adet soğan
2 su bardağı su
2 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı salça
Karabiber
1 demet semizotu
Tuz
***
Çikolatalı ekmekler
Ekmeklerin kenarlarını kesin. Ekmeklerin yarısına benmari usulü eritilmiş çikolata sürüp diğer dilimleri üzerlerine tost yapar gibi kapatın. Yumurtaları bir kapta çırpın. Ekmekleri önce süte, sonra una, en son olarak çırpılmış yumurtaya bulayın. Kızdırılmış yağda arkalı önlü kızartın
MAL ZEMELER
8 dilim tost ekmeği
80 gr. bitter çikolata
2 adet yumurta
3 çorba kaşığı un
1 çay bardağı süt