6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
1000 TL pandemi sosyal yardım başvurusu haberi: 1000 TL sosyal yardım desteği parası başvurusu nasıl ve nereden yapılır? | Video

1000 TL pandemi sosyal yardım başvurusu haberi: 1000 TL sosyal yardım desteği parası başvurusu nasıl ve nereden yapılır? | Video

13.05.2020 | 10:53

1000 TL sosyal yardım ile ilgili haberler peş peşe geliyor ve TC kimlik no sırası ile başvuru vatandaşl için merak konusu oluyor. Ülkemizde corona virüsü salgını nedeniyle ekonominin olumsuz etkilenmemesi ve vatandaşların zor durumda kalmaması adına çeşitli çalışmalar yapılmaya başlandı. Bunlardan bir tanesi de devlet tarafından sağlanan 1000 TL pandemi destek parası olmaktadır. Sosyal yardım desteği ile ilgili son dakika haberleri yakından takip edilirken öte yandan bilindiği üzere ilk iki faz ödemesi tamamlanmış olup toplamda 4 milyondan fazla kişiye ödeme yapılmıştı. 3.faz başvurularını tamamlayan adaylar ödemelerin ne zaman yapılacağını merak ederken Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konuya yönelik son dakika açıklamalarında bulundu. Buna göre; 3.faz 1000 TL sosyal yardım parası ne zaman verilecek? 1000 TL sosyal yardım desteği parası başvurusu nasıl ve nereden yapılır? E Devlet ile sorgulama ekranı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını nedeniyle ülkemizde ekonomik anlamda sıkıntıların yaşnamaması adına devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1000 TL sosyal yardım parası desteği sağlanıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen bu çalışmanın koşullarını yerine getirenler e-Devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirbiliyor. İlk iki faz ödemelerinin yapılması ile birlikte 3.faz ödemelerinin ne zaman yapılacağını araştıran vatandaşlar için 3.faz pandemi sosyal yardım destek ödemeleri ne zaman yapılacak? 1000 TL sosyal yardım desteği parası başvuru sorgula!

3.FAZ PANDEMİ SOSYAL YARDIM DESTEK PARASI BAŞVURU ŞARTLARI İLE BAŞVURU SORGULA!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen 1000 TL sosyal yardım parası başvuru şartları merak ediliyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara corona virüsü salgını süresince destek olması amacıyla verilen sosyal yardım parasından yararlanmak isteyenler gerekli şartları sağlayarak e-Devlet ekranı üzerinden başvuru yapabiliyorlar. İlk iki faz ödemelerinin yapılmasının ardından 3.faz pandemi sosyal yardım destek parası araştırılır oldu. Buna göre; 1000 TL sosyal yardım destek parası son dakika haberine ilişkin detaylar ile e-Devlet sorgulama ekranı:

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA