6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Tunceli Valisi’nden çiçeklerle süslenmiş bayram kahvaltısı sürprizi | Video

Tunceli Valisi’nden çiçeklerle süslenmiş bayram kahvaltısı sürprizi | Video

24.05.2020 | 15:59

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, evlerinden çıkamayan kronik rahatsızlıkları bulunan ve 65 yaş üzeri vatandaşları unutmayarak bayram sürprizi yaptı. Tunceli’de Vefa Destek Gruplarında görev yapanlar aracılığıyla bayrama özel kronik rahatsızlığı bulunan ve 65 yaş üzeri yaşlılar için çiçeklerle süslenmiş bayram kahvaltılıkları dağıtıldı.

Tunceli Valisi Tuncay Sonel bayramda kronik rahatsızlığı bulunan ve 65 yaş üzerindeki vatandaşlara sürpriz yaptı. Sabah saatlerinde Vefa Destek Grubu gönüllüleri tarafından çiçeklerle süslenen bayram kahvaltıları evlerinden çıkamayan vatandaşlara ulaştırıldı.

BAYRAMDA UNUTULMADILAR

Sürprizi sosyal medya hesabından paylaşan Tunceli Valisi Sonel şu ifadeleri kullandı; Vefa Sosyal Destek Gruplarında görevli arkadaşlarımız sağ olsunlar;65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan kıymetli büyüklerimizin evlerine çiçeklerle süslenmiş bayram kahvaltılarını bıraktılar.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA