Merkez Melikgazi ilçesinde taksilerinde şoför olarak çalışan Mesut Korkut ile alacak verecek meselesi yüzünden telefonda tartışan taksi sahibinin oğlu Emre Tütüncü (19) evden silahını alarak çıktı.

Ailesinin polise ihbarda bulunduğu Emre Tütüncü, Kılıçaslan Mahallesi Molla Sokak üzerinde Mesut Korkut'un yolunu kesti. Bir el teksiye ateş eden Emre Tütüncü ikinci kurşunu ise Mesut Korkut'un başına sıktı.

Emre Tütüncü olaydan sonra kaçarken, ihbar üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Mesut Korkut, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırıldı. Korkut, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis tarafından gece saat 03.00'te saklandığı evde yakalanarak gözaltına alınan cinayet zanlısı Emre Tütüncü, adliyeye sevk edildi.