Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Orta saha için Cristian gitmeli

Aykut Kocaman'ın kafasında bir de orta sahaya yabancı oyuncu takviyesi var. Sizce bu oyuncu nasıl özelliklere sahip olmalı? Ne tip bir oyuncu takıma katkı sağlar?
ŞİMDİ
çok iyi sezon geçiren Selçuk ve Emre var. Konsantrasyonu yüksek olduğunda iyi oyuncu olduğuna inandığım Cristian var. (Ancak konsantrasyonu genelde iyi olmuyor!). Zaman zaman da Mehmet Topuz'u kullanıyor orada hoca. Çok ekstra, maliyeti yüksek olmadıktan sonra bir oyuncu alınabilir diye düşünüyorum. O da Cristian'la yolları ayırmak şartıyla tabii. Ben Fenerbahçe için bu transferlerin şu anlamda önemli olduğunu düşünüyorum. Biraz kaliteyi artırmak, önümüzdeki yıl benim kafamda olan kuşkuları kaldırabilir.
ŞU ANLAMDA KUŞKULARIM VAR: İKİ YILDIR 34. HAFTA DA DAHİL OLMAK ÜZERE FİNAL OYNAYAN BİR TAKIM VE BUNLARDAN 68. MAÇI KAZANDIKTAN SONRA ŞAMPİ- YON OLABİLEN BİR TAKIM. RAHATLAMAYA GİRİLEBİLİR. O YÜZDEN LİGDE DAHA BAŞARIYA AÇ OYUNCULAR KULLANILMALI DİYORUM.
İlhan, Okan ve Gökhan Ünal Kayseri'ye gitti. Aynı zamanda Bilica'nın takasta kullanılması gündemde, Güiza'nın da İspanya'ya dönmesi bekleniyor. Bunlar gitmesi gereken oyuncular mıydı? Ya da başka gitmesi gereken oyuncu var mı?
İLHAN'DAN
dediğimiz gibi, çok iyi bir profesyonel olmasına rağmen istenilen verim alınamadı. Gökhan Ünal da düzenli oynamak istediği için sezon içinde İstanbul Belediye'ye verilmişti zaten.
Fabio Bilica ve Daniel Güiza da, bu takımda yer bulamayacaklarını düşünüyorlardır bence. Bu iki yabancı oyuncuyla da, hem kulübün hem de oyuncuların menfaatleri göz önüne alınıp, ortak bir noktada buluşulup muhtemelen vedalaşılacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA