Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ekranların yenı fenomenı olacak

EKRANLARIN YENİ FENOMENİ OLACAK
Bu akşam atv'de yine harika bir dizi başlıyor: Yalnız Kurt… Duayen yönetmen, yapımcı ve senarist Osman Sınav'ın imzasını taşıyan dizi, Türkiye'nin yakın tarihinde yaşanmış faili meçhul cinayetlere, siyasi olaylara, terör örgütlerine ve darbelere değiniyor. Önceki gün binamız Turkuvaz Medya Merkezi'nde, Osman Sınav ile birlikte dizinin ilk bölümünü izledik. Hiç abartmıyorum; müthiş bir dizi olmuş. Daha ilk bölümünden bunu anlıyorsunuz. Her bölümünü soluksuz izleyeceğinize eminim.



Çünkü Türkiye'nin yakın tarihte yaşadığı en olumsuz olayları konu edinerek güçlü bir senaryoyla yola çıkan Yalnız Kurt'ta aksiyon ve heyecan eksik olmuyor. Ön gösterimin ardından sohbet ettiğimiz Osman Sınav, ekibiyle üç yıldır hazırlandıkları dizinin bağımsız Türkiye'yi temsil ettiğini söyledi. Her projesine, sanki ilk işiymiş gibi büyük bir heyecanla başladığını dile getiren Sınav'ın bu dizisi tam bir ustalık eseri olmuş. Bu akşam atv'de saat 20.00'de başlayacak olan Yalnız Kurt'un ekranların yeni fenomeni olacağına hiç şüphem yok. Sakın kaçırmayın…


AŞK BİTTİ BOŞANIYORLAR
Fiziği ile genç kızlara taş çıkaran 63 yaşındaki Çiğdem Kayalı ile kendisinden 25 yaş küçük DJ eşi Uğurcan Kaya'nın aralarının limoni olduğunu duymuş, inanmamıştım. İlk ağızdan teyit ettim ki; maalesef doğruymuş…



Mutluluklarına pek çok kez şahit olduğum çift boşanıyor. Önceki gün konuştuğum Çiğdem Kayalı, ortada kavga, gürültü, ihanet olmadığını, birbirlerine olan aşklarının bittiğini söyledi.



Önümüzdeki günlerde boşanma davası açacaklarını söyleyen Çiğdem Hanım, "Üzülecek bir şey yok; herkes için hayırlısı olsun" dedi. Ne diyelim; ikisinin de yolu açık olsun.


ZİRVE SEVGİSİ KOVİD DİNLEMEDİ
Şarkıcı Demet Akalın ile eşi (boşansalar da beraberler) Okan Kurt, geçen yıl sömestirde tatile gidip Kovid-19'la döndükleri Uludağ'a, bu sömestirde yine gitti. Üstelik Omicron varyantına rağmen! Kızları Hira'yı da alıp Uludağ'a kayak tatiline giden ünlü çift geçen yıl, virüsü aynı ortamda bulundukları arkadaşlarından kaptıklarını öğrenmişti.



Yine bir arkadaş grubuyla gittiklerini öğrendiğim Akalın, herhalde bu kez arkadaşlarından HES kodu istemiştir! Yoksa, çok sevse de Omicron varyantının kol gezdiği bir ortamda, virüs kaptığı aynı yere, aynı tarihlerde tekrar gitmeyi göze alamazdı herhalde!

KÜSLÜK BİTTİ
Babacan tavırlarıyla 7'den 70'e herkesin çok sevdiği Hayri Yazıcı, Kovid-19'dan en çok etkilenen isimlerden biri olmuştu. 7 ay hastanede kalan Hayri Yazıcı'nın yaşadığı bu tatsız süreçte, bir de üstüne kızı Bahar Şer ile oğlu Mehmetcan'ın arası bozulmuştu. Kardeşlerin böylesi bir durumda kenetlenecekleri yere küsmeleri herkesi şaşırtmış, özellikle anneleri Lale Yazıcı'yı çok üzmüştü.



Aralarına maddiyat girdiği konuşulan kardeşlerin hazirandan bu yana süren küslüğü sona erdi. Barışı önceki gün sarmaş dolaş verdikleri pozla sosyal medyadan dosta-düşmana duyurdular.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA