Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Buse'nin Dolabı: Neler oluyor?

H&M nihayet Türkiye'de ilk mağazasını 6 Kasım'da (yarın) Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde açıyor. Bu güzel haber yetmiyor, H&M bir de Aralık ayında İstinye Park AVM'de mağaza açacağını müjdeliyor. H&M sonunda hoş geldi!
Giydiğiniz bir kıyafetin altına hangi ayakkabıyı tercih edeceksiniz karar veremiyor musunuz? İşte size bunu sağlayabileceğiniz süper bir adres: bunumugiysem.com Bu siteye kendi fotoğraflarınızı koyup birçok farklı kişiden fikir alabiliyorsunuz. Böylece karar verirken hiç zorlanmıyorsunuz. Ben ve birçok blogger arkadaşım bu siteye üyeyiz. Bu site bağımlılık yapıyor, benden söylemesi!
iPhone'u olan ve modayı sevenlere süper bir haber veriyorum. Haberin adı: BenMODA. Bu moda aplikasyonu, iPhone/ iPad/iPod touch kullananların iTunes üzerinden indirebileceği ücretsiz bir uygulama. Bu uygulamayı indirdiğinizde sevdiğiniz bütün blog'ları, yerli moda tasarımcılarının en son kreasyonlarını takip edebilir veya yerli-yabancı markaların kataloglarına ve kampanyalarına ulaşabilirsiniz.
Hakan Yıldırım for Koton sonbahar-kış koleksiyonu, Koton mağazalarında yerini aldı. En kısa zamanda gidip göz atın derim, çok güzel şeyler çıkmış ortaya!
Ve son olarak Akmerkez BLACKBOX by ÖZLEM SÜER'den süper bir yenilik daha! Mağazada sadece dört hafta boyunca 'Özlem Süer Limited Edition' hazır giyim koleksiyonu sergileniyor. Moda fotoğrafçıları, stilistler, DJ'ler ve markalardan ikramlarla renklenen bu renkli günleri kaçırmayın, çünkü bu hafta son.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA