Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Ders çıkarmak lazım

Bazı maçlar vardır ki skor aldatıcıdır, aynen dün olduğu gibi... Oyunun başlamasıyla birlikte gördük ki orta sahada fazla adam bulunduran, rakibi baskı altında tutan, özellikle Volkan, Dede ve Tello ile oyunu Trabzonspor'un sol kenarına yıkan takım Eskişehirspor'du.
Trabzonspor ise oyunu kendi alanında kabul etmek zorunda kaldı. Bunun en önemli nedeni Trabzonspor'un orta sahası. Aykut savunmanın içine girerek oynadı. Colman ise hiçbir sorumluluk almadı. Alanzinho da Hürriyet'in markajından kurtulamadığı için Trabzonspor savunmasından ileriye atılan her top Eskişehirspor oyuncuları tarafından kolaylıkla yeniden atak girişimi olarak değerlendirildi.
Oyundaki bu görüntü 22. dakikaya kadar sürdü. Hürriyet'in çift sarı karttan atılmasından sonra ise dengeler tamamen değişti. Burak'ın getirdiği ve Halil ile Trabzonspor'un kazandığı gol, ardından Burak ve Cech ile atılan goller sonucunda Trabzonspor soyunma odasına hiç de beklemediği bir skor avantajıyla gitti.

HÜCUMDA FİNAL YETERSİZLİĞİ
İkinci yarı ise farkın daha da açılacağını düşünenler bana göre hayal kırıklığı yaşadılar. Eskişehirspor, eksik olmasına rağmen Trabzonspor'un üstüne daha fazla gelmeye başladı. Ve Tolga'nın hatasından da golü buldular. Trabzonspor'un Eskişehirspor savunmasını az adamla yakaladığı anlarda bile hücumda final yetersizliği yüzünden gol sayısını artıramadıkları gerçeği vardı.
Alınan 3 puan sonuç olarak Trabzonspor için önemli.
Fakat ortaya konulan oyun için olumlu konuşma şansımız yok. Özellikle bazı oyuncuların performanslarındaki düşüş sürüyor. Bu maçtan gerekli derslerin çıkarılması yarınlar adına belirleyici olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA