ARTIK GAZA GELMİYORUM!
Sanki daha sakin, dingin, her şeyi yerine oturtmuş görünüyorsunuz...
Oluruna bırakma hali var bende. Artık gaza gelmeyip ruhumu daha sakin tutmaya çalışıyorum.
Bu, kalp atışı yüksek bir albüm mü?
Evet, esprili, libidosu yüksek bir albüm. Armoni olarak neşesi yerinde bir albüm. Ruhen de daha keyifli. Tabii ki benim keyif kriterlerime göre.
Sizi albümü oluştururken tetikleyen neydi?
Ben bir hayal kuruyorum. O hayalin içine düştüğümde onu yaşıyorum. Hayalperestim. Odadaki halimi kimse bilmez. Nasıl bir ruh haliyle söz yazdığımı, kayıt yaptığımı... Bu tamamen bireysel, tekil ve bencilce bir halim. Kimseyle yaşamak gibi bir niyetimde yok. Ölümü de yaşamadım ama ölümü işledim. Belki de hiç anlattığım gibi değil.
BAZI ŞARKILARI SARHOŞKEN KAYDEDECEĞİM

Albümde bir 'Boynuz track' olmasını düşünüyorum. Sözleri de şöyle: "Bu ne biçim görüntü/ Bu ne biçim gürültü/ İki gün erken döndük iyi ki/ Boynuzum olmuş püsküllü/ Ellerinde biralar/ Birbirini kovalar/ Eve geldik derken/ Evden geçmiş bir alay..."

Bıktım ya, uluyan uluyana. 'Kadınlar kadınlar'... Al sana kadın!

Bir de her şey bitsin, bütün grup içeri girip "Sensiz senin olmalı her gün... Seninle beraber sana soyunup..." falan diye s'leri söyleyemeden bir şarkı kaydedeceğiz.

DVD kaydetmek istiyorum ama her şey küfürlü. Sansürlemeye kalksan dublaja girmemiz lazım, olmaz ki! +18 yapalım bari.

Kendime sözüm var, bazı şarkıları sarhoş kaydedeceğim...

Bursa'da festivale gitmiştik. Konserin sonunda şoföre geç yana dedim, kalacağımız yere doğru ben sürdüm. Öğrenciler falan kalakalıyorlar. Biraz önce konser veren adam minibüste... Yurdun önüne biriktiler, çaylar, kahveler içildi. Neyse, artık otel odasında yatmak istemiyorum dedim, koridorda yatacağım. Yatakları aldık odadan, merdivenlerden aşağı kaydırdık ve koridorda uyuduk.