Modayı kendine çeviren genç ve yetenekli Buse, bu hafta tatile giden genç kızlar için beş favorisini yazdı. Kızlar! Dikkat! İşte Buse'nin tatil Top 5'i.
1. Rengarenk ojeler: Yeni moda olan oje renklerinden belki korkuyorsunuz, bu renkler sürülür mü diyorsunuz ama korkmayın! Fuşya, fosfor yeşil, lacivert... Favoriniz olan bir rengi mutlaka tırnaklarınızda deneyin. Hatta bu konuda her tırnağında farklı renk oje kullanan Ayşe Özyılmazel'i de örnek alabilirsiniz. (Ayşe'nin notu: Bana deli muamelesi yapılıyor ama herkes önce ojelerime bakıyor).
2. Fosforlu saatler: Amerika ve Avrupa'da herkesin kolunda renk renk saatler var. Bu yazın en moda ürünlerinden olan fosfor renkli saatlerden bir tane mutlaka edinin.
3. Halat detaylar: Elbiseler, sandaletler, bluzlar... Giyeceğimiz her şeyin içinde halat detayları var. Şu sıralar her yer indirimdeyken, alacaklarınız listesine halat detaylarını eklemeyi unutmayın.
4. Kot çılgınlığı: Artık giymem deyip, bir kenara kaldırdığınız kot ceketlerinizi çıkarın geri! Bu yaz kot üstüne kot giymek, hafif esen havalarda üstünüze kot ceket atmak çok moda, hem de çok hesaplı.
5. Espadriller: 80'li yılların modası espadriller bu yaz daha farklı, daha renkli ve daha yüksek topuklarla karşımızda! Çok değişik desen ve modellerde espadrilleri farklı mağazalarda bulabilirsiniz. Tatile espadrilsiz çıkmayın kızlar... Buse'yi internetten takip etmek için: https://buseterim.blog spot.com/