Guti, İstanbul gece hayatını çok sevdi. Manken sevgilisi Noelia Lopez, İstanbul Fashion Week'te birçok defilede podyuma çıktıktan sonra bir süreliğine ülkesine dönünce, sevgilisinin yokluğunu fırsat bilen Guti, soluğu Reina'da aldı.
İki erkek arkadaşıyla geldiği mekanda genç kadınlarla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Guti, içki kadehini elinden düşürmedi.
GUTİ MAFYA BABASI OLDU TIKLAYIN!
Gece boyunca birçok kadınla samimi görüntüler sergileyen Guti, 04.00'e kadar süren eğlencenin finalinde menajeriyle beraber, özel bir tekne ile Reina'dan ayrılmayı tercih etti. Vaniköy sahiline yanaşan Guti, gazetecileri atlattığını düşünüp rahat hareket etmeye başladı. Ancak tekneden inince flaşları görünce neye uğradığını şaşırdı ve tekneden inip inmemekte tereddüt etti.
Yüzünü saklayan İspanyol, yeniden tekneye binerken düşme tehlikesi atlattı. Teknede de yüzünü kapatmaya çalışan Guti, gazetecilere tepki gösterdi. Öte yandan önceki gün dizindeki sakatlığı nedeniyle idmana çıkmayan Guti'nin durumunun iyi olduğu ve dün takımla çalışmalara başlayacağı bildirilmişti.
Ancak Guti, dün de takımla birlikte çalışmaya katılmazken, Beşiktaş resmi sitesi oyuncunun takımdan ayrı çalıştığını açıkladı.
"FENER MAÇINI İPLE ÇEKİYORUM"
BAZEN MELEĞİZ BAZEN ŞEYTAN!
Guti, dövmelerini şu sözlerle tanıttı: "Sol bileğimde çocuklarımın isimleri Aitor ve Zaira yazıyor. Sol kolum tamamen bir kompozisyonla kaplı. Buradaki iki kelime dürüstlük ve saygı... Melek ve şeytanı temsil eden 666 sayısı da kompozisyonun içinde. Bana göre hayatta bazen meleğizdir, bazen şeytan. Sağ kolumda yine çocuklarımın isimlerinin baş harfleri var. Kelebekler de çok sevdiğim hayvanlar. Dirseklerimdeki iki yıldızı çocuklarım için yaptırdım, çünkü onlar benim hayatımın yıldızları. Ensemde 'Friends for life' yazıyor. Miami'de en yakın arkadaşımla birlikte yaptırdık."
FENER'İ BEKLİYORUM
Beşiktaş'ın Real Madrid'den transfer ettiği Guti, kulüp dergisinin Eylül sayısına konuştu. İspanyol futbolcu, Türkiye'ye gelmesinde iki etkenin önemli olduğunu kaydederek
"Bunlardan biri Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Serdar Adalı'nın bana karşı olan tutumları. İkincisi de tabii ki Schuster. Onunla ikinci kez çalışmayı çok istedim" dedi. Futbolun çok sevildiği her ülkede derbi maçların ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Guti,
"Bu maçlarda rakibi yenip 3 puanı almanın yanı sıra, sahada olmak, o ekibin bir parçası olmak bir gururdur. Ben özellikle 5. haftada Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağımız maçı iple çekiyorum. Umuyorum ki bir an önce gelir" diye konuştu.
NUMARASI CRUYFF'TAN...
Guti, genç takım arkadaşı Necip Uysal'a da övgüler yağdırarak
"Necip, çok iyi, yetenekli ve kalbiyle oynayan bir oyuncu. Zaman içinde daha iyi olacağını düşünüyorum. Sadece beni örnek alması yetmez. Takımda Nihat gibi büyük oyuncular da var. Onları da dikkatle izlemesi gerekiyor" ifadelerini kullandı. Real Madrid'de formasında "Guti Haz" yazan İspanyol'un Beşiktaş'taki formasında sadece "Guti" yazmasının da Başkanın kararı olduğu ortaya çıktı. Guti, Demirören'in
"Bu şekilde daha net akılda kalır" diyerek böyle karar verdiğini bildirdi. İspanyol yıldız 14 numara giymesinin sebebini de Hollandalı futbol efsanesi Johann Cruyff olarak gösterdi.
YAKALANDI!
Vaniköy sahiline yanaşan tekneden inen Guti, gazetecileri atlattığını düşünüp rahat hareket etti. Ancak bir anda flaşlar patlamaya başlayınca yüzünü gizledi. Tekrar tekneye binmek isterken az kalsın denize düşüyordu.