Çaykur Rizespor’un teknik direktörü; Hasic, Montero ve Kartal Kayra’yı kabul etmedi. Pazarlıklar bonservis üzerinden devam ederken Karadeniz ekibi, talebini 5 milyon Euro’nun altına indirdi
Beşiktaş yönetimi, Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu'yu kadrosuna katmak için yaptığı görüşmelerde takas formülünü masaya getirmişti. Siyahbeyazlılardanpara artı AmirHadziahmetovickiralık olarakistense de Boşnak futbolcutakımdan ayrılmayıkabul etmedi. Bunun üzerine Beşiktaş cephesi, Ajdin Hasic, Francisco Montero ve Kartal Kayra Yılmaz isimlerini önerdi. Ancak Karadeniz ekibinin teknik direktörü İlhan Palut, bu futbolculara onay vermeyince takas formülü gerçekleşmedi.
SİYAH-BEYAZLILARIN TEKLİFİ 3 MİLYON EURO
Taraflar yeniden bonservis üzerinden pazarlıklara başladı. Beşiktaş'ın yaklaşık3 milyon Euro önerisiylegörüşmeye kaldığı yerdendevam ettiği belirtildi. Rize de Emirhan'ın yoğun ısrarları nedeniyle isteğini 5 milyon Euro'nun altına indirdi. 23 yaşındaki futbolcunun önceliği Beşiktaş ve bu konuda kulübüne de baskı yapıyor. Şayet taraflar anlaşma sağlayamazsa Emirhan'ın ikinci seçeneği Avrupa olacak. Las Palmas'ın daistediği başarılı savunmacıbu teklifi bekletiyor.
BAKIR: 2-3 GÜNDE BİTER! Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Emirhan Topçu için Beşiktaş ile görüştüklerini duyurdu ve şunları söyledi: "Oyuncumuzunhayalini köreltmek istemiyoruz.Oyuncu vekulübümüzün menfaatidoğrultusunda sürecisonlandırmak istiyoruz.Yalnız takas konusu gündemdeyok. Hem Las Palmas hem de Beşiktaş niyetli oyuncu için. Şartları oluşturabilirsek süreç 2-3 günde bitebilir."