Sahasında Bursaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşma sonrası ilginç açıklamalar yaptı. Maç boyu üstünlüğün kendilerinde olduğunu dile getiren Güneş,
"Daha farklı da kazanabilirdik, sonunda puan da kaybedebilirdik. Futbol enteresan oyun. Kazandığımız için mutluyuz. Zor bir dönemeçten geçiyoruz. Üç günde bir maç temposu ve ardından gelen yorgunluk bizi zorluyor. Bu konuda diğer takımlar kusura bakmasın; ama en mağdur takım biziz. Sezonu erken açıp, arka arkaya maçlar oynuyoruz" ifadelerini kullandı.
BURSA'YA ÖVGÜDE BULUNDU
Bursaspor'a da övgüde bulunan Güneş, "Rakibimiz iyi mücadele etti. Bu saha şartlarında keyifli bir mücadele izlettiler" dedi. Genelde ayak ile goller atılması üzerine sorulan bir soruya ise Güneş,
"Biz kafasını çalıştırıp ayağıyla gol atan bir takımız. Bu kez de farklı olsun, kafayla atalım dedik. Bunlar çok önemli şeyler değil. Maksadımız güzel futbol olsun" ifadelerini kullandı. .
cevat kol