Galatasaray, ligde üst üste 10. galibiyetini alarak kulüp rekorunu kırmaya gittiği Eskişehir'de golsüz berabere kalarak 1 puanla yetinirken bu sezonki birçok olumsuz performansını geride bıraktı. İşte sarı-kırmızılıların kırdığı rekorlar:
En az gol pozisyonu 1 (Belediye, Bursa, Beşiktaş ve Gençlerbirliği'ne karşı 2) En az şut 2 (Karabük deplasmanı 4) En az isabetli şut 1 (Karabük ve Kayseri deplasmanları 2)
Ayrıca 234 isabetli pasla sadece Karabük deplasmanındaki 196 paslık performansı geçebilen sarı-kırmızılılar, Belediye, Antalya, Mersin İY ve Beşiktaş maçlarından sonra beşinci kez bir 90 dakikayı gol atamadan tamamladı. Bunda Baros'un sakatlanması üzerine çift forvetten vazgeçilmesinin etkisi vardı.
İKİNCİ YARI SİSTEM DEĞİŞTİ
Üst üste kazandığı 9 maçta ileri uçta Elmander- Baros ikilisini sahaya süren Fatih Terim, Baros'un sakatlığı sonrası Eskişehir maçına tek forvet Elmander'le çıktı.
Takımını 4-2-3-1 düzeniyle sahaya süren tecrübeli hoca, 11'de Engin Baytar'a görev verdi. Terim bu hamlesiyle taşları yerinden oynatırken ikinci yarı kararından döndü. İkinci yarıya Engin'in yerine Sercan'la başlayan Terim, sistemini de
4-4-2'ye döndürdü.