Fenerbahçe, cumartesi günü cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izleyebileceği Sivasspor karşılaşmasında bir rekor kırmaya daha hazırlanıyor.
Fenerium mağazalarına gönderilen 24 bin bilet önceki gün tükenirken, dün bu sayının 35 bine ulaştığı ifade edildi. Kadın ve çocuk taraftarların büyük ilgi gösterdiği mücadele için dağıtılan biletlerin maça kadar tükenmesi bekleniyor.
Manisaspor maçını 46 bin kadın ve çocuk taraftarla oynayan sarı-lacivertliler, Sivasspor karşısında yine gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Yöretim, biletsiz taraftarın maça alınmayacağı uyarısını yaptı.
FUTBOLCULARDAN DAVET...
Yöneticiler Ömer Temelli ve Cihan Kamer'in yanı sıra kaptan Alex, Gökhan ve Selçuk, twitter hesaplarından kadın ve çocuklara davette bulundu.