Galatasaray Başkanı Özbek, Giresun’da teknik direktör sorularını yanıtladı: En iyi şekilde Galatasaray’ı yönetecek bir antrenör için çalıştıklarını bildiren Özbek, “Devre arasına varmadan yeni hocayı inşallah kulübümüze getireceğiz” dedi. Bu sözler camia ve sosyal medyada, "Başkan hocayı belirlemiş" yorumlarına neden oldu
ABONE OL
Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 1. Onur Ödülleri sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, olağanüstü seçim süreciyle teknik adam tercihlerinin ayrı konular olduğunu söyledi. Özbek, "Tudor'lailgili yönetim kurulu kararıaldıktan sonra çalışmalarımızzaten başladı. Hiç endişe etmeyin,en iyi şekilde Galatasaray'ıyönetecek, Galatasaray'ı temsiledecek bir antrenör çalışmasıiçerisindeyiz. Devre arasınavarmadan inşallah kendisiniGalatasaray Kulübü'ne getireceğiz" diye konuştu. Galatasaray camiasına mesaj veren Özbek, "Galatasaray'ın bu hafta sonubir maçı var, ayrıca bugün bahsettiğimgibi bir antrenör sorunuvar. Bizim şu andaki işimizGalatasaray'a hizmet, yanibu açıdan olaya bakıyoruz.Dolayısıyla seçim çalışmalarıen sona geliyor, Galatasaray'ınönceliği olan konuları önce halledeceğiz" ifadelerini kullandı. Özbek, Fatih Terim'e ilişkin soruları ise yine yanıtsız bıraktı.
EN GÜÇLÜ ADAY TERİM
Başkan Özbek'in teknik adamla ilgili sözleri, "Hoca belli" yorumlarına neden oldu. Galatasaray yönetimi yerli adaylar içinde Fatih Terim dışında herkesi eledi. Yabancı teknik adam ise şu anda alternatif olarak görülüyor.
BAŞKAN'A MEMLEKET MORALİ
Seçim kararı alan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün memleketi Giresun'da kendisine hediye edilen "Şampiyon Galatasaray" tablosuyla biraz moral buldu.