Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olmuştu. O dönem Beşiktaş forması giyen Tolgay Arslan'ın, karşılaşmanın devre arasında dürüm yediği ve bu olayın üzerine Beşiktaş Futbol İdari Direktörü Ali Naibi'nin Tolgay'ı uyardığı iddia edilmişti. Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe formasıyla Beşiktaş karşısında aldıkları 3-3'lük beraberliğin ardından bu iddiaları yanıtladı.
"TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM"
İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Tolgay, "İlk yarı çok kötü oynadık, maça kötü başladık. İlk yarı bitince ben taraftara bakmıştım ve maçı çevireceğimizi gördüm. İkinci yarıda kendimize geldik. Bütün takıma teşekkür etmek istiyorum. Benim açımdan çok zor bir maç oldu. Özellikle taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Beni bugüne kadar inanılmaz desteklediler." ifadelerini kullandı.
"O MAÇTA NE DÜRÜM NE DE BAŞKA BİR ŞEY YEDİM"
Beşiktaş taraftarına da bir mesaj vermek istediğini dile getiren Tolgay, şunları kaydetti:
"Beşiktaş taraftarına küçük bir mesaj söylüyorum. O maçta ne dürüm ne de başka bir şey yedim. Tabii bu, bazı Beşiktaşlıların işine yaradı. Bu konuyla ilgili hiç konuşmadım ama bu konuyu burada kapatıyorum. Tabii ki bu dönüşten sonra başka bir şeyler de yapabilirdim. Ancak dediğim gibi orada ne dürüm ne de başka bir şey vardı."
"HOCAMIZ, FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ HATIRLATTI"
Tolgay Arslan, maçın devre arasında teknik direktör Ersun Yanal'ın kendilerine moral aşıladığını aktardı.
İlk yarı kendilerine gelemediklerini ve tüm takımın soyunma odasında konuştuğunu vurgulayan Tolgay, "Hocamız Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bize hatırlattı. Beşiktaş'ın bizden daha iyi bir takım olmadığını herkes bize hatırlattı. İkinci yarı galiba herkes bunu gördü ve maalesef burada 2 puan kaybettik." diyerek sözlerini tamamladı.