Ara transfer döneminde takımlar peş peşe son dakika transfer haberleri açıklamaya başladı. Fenerbahçe'de son olarak Osayi ve Mesut Özil imza atarken diğer yandan Beşiktaş ve Galatasaray da yıldız transferlerini patlatmak istiyor. Galatasaray'da Mostafa Mohamed transferi çıkmaza girerken diğer yandan da Beşiktaş'ta Hulk transferi için son adımlar atılıyor. İşte Beşiktaş'ın günlerdir gündeminde olan Brezilyalı yıldız Hulk transferinin son dakika gelişmeleri ve verilecek olan ücretler...
Sabah Gazetesi muhabiri Ogün Şahinoğlu'nun özel haberi...

SON DAKİKA HULK TRANSFERİ İÇİN 500 BİN EURO FARK KALDI!
Beşiktaş ile Hulk arasındaki görüşmelerde beklentiler birbirine yaklaştı. İlk temaslarda 1.5 yıl için 4.5 milyon Euro isteyen 34 yaşındaki forvet geri adım attı. Siyah-beyazlılar 3 milyon Euro ve bonuslar önerirken, Hulk 3.5 milyon Euro'ya indi.

HULK TRANSFER ÜCRETİNİ 3.5 MİLYON EURO'YA ÇEKTİ
Brezilyalı futbolcu siyah-beyazlılarla yaptığı ilk görüşmede 1.5 yıllığına 4.5 milyon Euro isterken, Beşiktaş'ın teklifi 3 milyon Euro artı bonuslar olmuştu. 34 yaşındaki forvetle görüşmeleri hızlandırmak için menajer Ahmet Bulut devreye girerken, son görüşmede Hulk'un isteği 3.5 milyon Euro'ya çekildi. Taraflar arasında 500 bin Euro'luk fark kalırken, Beşiktaş yönetimi de maaş limitinde bu boşluğu yaratabilmek için harekete geçti.
Takımda düşünülmeyen Jeremain Lens, Douglas ve Mirin'in ayrılmasını bekleyen yönetim bu isimlere veda edebilirse harcama limitlerinde de istediği noktaya ulaşacak ve Hulk'u kadroya katabilmek adına eli güçlenecek. Bu üç oyuncu gönderilebilirse Brezilyalı yıldız için teklif de revize edilecek.

Menajer Ahmet Bulut, Beşiktaş'tan aldığı yetkiyle Hulk'un temsilcisi Nuno Ferreira ile görüşmelerine hız verdi. Cuma gününe kadar bu transfer için yanıt bekleyen siyah-beyazlıların en ciddi rakibinin Flamengo olduğu kaydedildi. Ülkesi Brezilya'da ailesiyle birlikte tatilini sürdüren 34 yaşındaki futbolcuya teklif götüren Flamengo, menajeriyle de sıcak pazarlık halinde. Bu arada Başakşehir'in de Hulk için nabız yokladığı öğrenildi.

FLAMENGO'YU TAKİBE ALDI
Hulk'un bu gelişmeler esnasında Flamengo'nun sosyal medya hesabını takip etmesi de dikkat çekti. Yakın arkadaşı Josef'in de "Beşiktaş'a gel" çağrısında bulunduğu yıldız futbolcunun kararı beklenirken, siyah-beyazlıların İngiltere'de bir özel uçağı hazır tuttuğu kaydedildi. Camianın önde gelen isimlerinden birine ait olan bu uçağın, yıldız oyuncu tarafından olumlu yanıt gelmesi halinde rotası Brezilya olacak ve Hulk'u alarak İstanbul'a getirecek.
HULK'TAN "BEN HAZIRIM" PAYLAŞIMI
Brezilyalı yıldız Hulk, Instagram hesabından heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Beşiktaş ve Flamengo'nun ciddi teklifler götürdüğü Hulk, "Ben Hazırım" paylaşımında bulundu. Hulk'un hangi takıma gideceği merak ediliyor. Yapılan paylaşım ise Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı.
