Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, erken seçim isteyenlere sert çıkıp kongrenin eylül ayında gerçekleştirileceğini söyledi
ABONE OL
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüpte dün gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde seçimi erkene almak isteyenleri sert ifadelerle eleştirerek şunları söyledi: Eylül ayı için kongre kararı almışken, yapılan bu manipülasyonlar camiamızı kaosa sürüklemekten başka anlam taşımamaktadır. Bu imzakampanyası, ne kadar demokratikolursa olsun, kulübümüzün geleceğiaçısından uygun değildir. Bu vefasız, aşağılık, ciğeri beş para etmez insanların saldırılarına karşı niye dik duruyoruz. Bu kapı açılırsabu risk her zaman olacaktır. Fenerbahçegeleceğini belirleyecek olaneylüldeki kongre olacaktır. Nokta!
'AŞAĞILIKLARLA VAKİT KAYBETMEYİZ' Ne zaman Fenerbahçe güçlenmeye başlasa, sportif anlamda taşlar yerine oturmaya başlasa birileri devreye girmektedir. Sosyal medyadakendini Fenerbahçeli gibi tanıtanlar,algı operasyonlarıyla camiayıkışkırtmaya çalışıyor. Her gün yeni bir yalan, asılsız söylentiler üretiliyor. Ailemiz, özelhayatımız hedef alınmaktadır. Sağduyulu her Fenerbahçeli, bu kara propagandanın farkında! Bu tür aşağılık saldırılara cevap vermekle vakit kaybetmiyoruz. Her dakikamızı Fenerbahçemizi güçlü kılmak için çalışarak geçiriyoruz.
SİZ BURADAYSANIZ BİZ DE BURADAYIZ!
Konuşması sırasında salondan büyük destek gören Başkan Ali Koç, "Biz buradayız başkanım" sesleri üzerine, "Siz buradaysanız, biz de buradayız" dedi.