Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Volkan Şen'i geç keşfetti

Pereira, Volkan Şen'i geç de olsa keşfetti. Yalnız Volkan'a bir tavsiyem var. Gereksiz yere rakiple ve hakemle oynuyorsun.

Fenerbahçe eğer maçta öne geçerse rakip için zor anlar başlıyor. Maçı iyi kilitliyorlar. Arkada oynayan 4 kişi hiç macera yapmıyor ve aramıyorlar. Aldıkları ilk topu en kestirme yerden orta sahaya veriyorlar ve görev yerlerine dönüyorlar. Eğer rakip baskı yaptıysa, oyun kurmak gibi saçma sapan işlere girmiyorlar.
Baskıyı gördüklerinde taç çizgisine, aut çizgisine dönüşle en kestirme şekilde topu oradan dışarı atıyorlar. Bence de doğru olanı yapıyorlar. Fenerbahçe'nin diğer takımlardan farkı şu; Hangi rakip olursa olsun sahada en az onlar kadar koşarlar. Öyle olunca da zaten otomatik olarak rakipleri arasındaki kalite farkı ortaya çıkıyor. Ve işlerini bitirmek kolaylaşıyor. Fenerbahçe'nin bir şansı sağ ve soldaki iki kenar adamının çok iyi olması. Aslında iki adamın değil, yedekler dahil 4 adamın da iyi olması. Dün gecenin kahramanı Şener'di. Şut atmayı denedi, şansı da yaver gitti, gol oldu.
İkinci gol pozisyonunu çok iyi yarattı. Biraz geç oldu ama Pereira, Volkan Şen'i geç de olsa keşfetti. Yalnız Volkan'a bir tavsiyem var.
Gereksiz yere rakiple ve hakemle oynuyorsun. Güzel futbolunu yaptığın jestlerle sevimsiz hale sokuyorsun.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Nani'ye fazla hemşehri kıyağı çekmişti. Yavaş yavaş onu da tahrik edip, iyi futbol oynamaya zorlayacaktır.
Çünkü rekabet artarsa bundan takım fayda görür.
Bu saatten sonra artık hem iyi futbol oynayacağım, hem maçı kazanacağım olmaz. Önüne ne koyacaklarsa, onu yiyeceksin. Fenerbahçe bu yemeği böyle yapıyor ve yiyor. Sezon sonu yaklaştıkça gerginlik de artacaktır. Zaten Fenerbahçe de iyi futbol oynamıyor, iyi mücadele ediyor. Artık ondan da iyi futbol beklemeyeceksin. Dün de yavan bir futbol oynadılar ama netice 3-0... O zaman teknik direktör de haklı, futbolcular da...
Akhisar Belediye'de bir düşüş var. Topu çok fazla eveleyip geveliyorlar. Süratli hücuma çıkamıyorlar. Öyle olunca da hele böyle büyük takımlar sana bu tarz oyunla ekmek yedirmezler.
Bunların arka taraflarına çok çabuk ve süratli çıkacaksın. Ancak öyle kazanırsın.
Böyle mehter takımı gibi iki ileri, bir geri oynayarak değil. Kupadaki Galatasaray maçı ve bu maç dahil Akhisarlı bazı oyuncular takımlarına oynamıyorlar.
Kendilerini göstermeye çalışıyorlar.


YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA