6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İlay ve Sinan’la #ParaflıUçuşlar başlıyor! Macera #BuParafta, hazır mısınız?

İlay ve Sinan’la #ParaflıUçuşlar başlıyor! Macera #BuParafta, hazır mısınız?

07.07.2023 | 11:12

‘İlay ve Sinan’la Paraf'lı Uçuşlar’ başlıyor! Sizi dünya çapında olağanüstü bir keşfe çıkaracak olan program; Sabah Youtube kanalında! Usta gazeteci Sinan Özedincik ile ünlü oyuncu İlay Erkök; Avrupa’dan Afrika’ya, Asya’dan Amerika’ya uzanan yolculuklarında unutulmaz maceralar, nefes kesici manzaralar vaat ediyor! İlk bölümde zengin tarihi, canlı gelenekleri ve hayranlık uyandıran doğal güzellikleriyle Balkanlar’ı keşfediyoruz! Balkanlar’ın ikonik yapıları, gizli mücevherleri nefesinizi kesecek.

'İlay ve Sinan'la Paraf'lı Uçuşlar' başlıyor! Sizi dünya çapında olağanüstü bir keşfe çıkaracak olan program; Sabah Youtube kanalında! Usta gazeteci Sinan Özedincik ile ünlü oyuncu İlay Erkök; Avrupa'dan Afrika'ya, Asya'dan Amerika'ya uzanan yolculuklarında unutulmaz maceralar, nefes kesici manzaralar vaat ediyor!

İlk bölümde zengin tarihi, canlı gelenekleri ve hayranlık uyandıran doğal güzellikleriyle Balkanlar'ı keşfediyoruz! Balkanlar'ın ikonik yapıları, gizli mücevherleri nefesinizi kesecek'İlay ve Sinan'la Paraflı Uçuşlar' yol boyunca yerel mutfakları tadacak, büyüleyici tarihi manzaralara eşlik edecekler. Üstelik macera sadece bunlarla sınırlı değil. İlay ve Sinan, yaptıkları seyahat planlarıyla kişisel deneyimlerini, yaşadıkları zorlukları, keşif notlarını da paylaşarak sizi de yolculuklarına dahil edecek. Haydi 'İlay ve Sinan'la Paraflı Uçuşlar'ın gözünden farklı kültürleri öğrenmeye, dünya harikalarını keşfetmeye…

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA