6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Yaşlı adama saygısızlık yapan şahıs yakalandı! | Video

Yaşlı adama saygısızlık yapan şahıs yakalandı! | Video

24.03.2020 | 13:32

Corona virüsü tedbirleri kapsamında 65 yaş üstündeki vatandaşlara sokağa çıkma sınırlandırılması getirildi. Vatandaşların ihtiyaçları polis, zabıta ve bekçiler tarafından karşılanıyor. Kurala uymayan yaşlılara kolluk kuvvetleri uyarılarda bulunuyor. Bu sırada bazı kişiler kendilerine görev edinerek kameralar ile yaşlıları taciz ediyor. Sokakta gördükleri her yaşlıyı kayıt alan gençlere birçok kesimden tepki yağıyor. O görüntülerden biri de dün akşam sosyal medyaya düştü. Bir yaşlı adamı sorular ile sıkıştıran gencin üslubu tepki çekti. Mahçup bir hale bürünen yaşlı adama destek yağarken, kısa sürede videoyu çeken kişinin de evde kalmayarak sokaklarda dolaştığı ortaya çıkarıldı. Öte yandan İçişleri Bakanlığı görüntüleri çeken M.T.E'nin gözaltına alındığını duyurdu! İşte o görüntüler...

İÇİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Dün hepimizi üzen görüntülere neden olan M.T.E., Ankara İl Emniyet Md. ekiplerince yakalanıp hakkında işlem başlatıldı. Videoya çektiği İhsan Amcamızı, Kaymakamımız ziyaret ederek, Bakanımız Sn @suleymansoylu ile telefonda görüştürdü. Amcamızdan bu münasebetsizlik adına özür diledik." denildi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA