Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın iş birliğinde yürütülen çalışmalar sonucu uyuşturucu tacirlerine ağır darbe indirildi. Mersin İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve İstihbarat şubeleri tarafından düzenlenen 2 ayrı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

28 KİLO KOKAİN, 680 LİTRE SIVI METAMFETAMİN
Operasyonlarda toplam 28 kilogram kokain, 680 litre sıvı metamfetamin ve 3,5 kilogram kristal halde metamfetamin ele geçirildi. Zehir tacirlerinin piyasaya sürmeye çalıştığı ölümcül maddelerle birlikte, olayla bağlantılı 2 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

BAKAN YERLİKAYA: ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, "Uyuşturucu, insanlığın en büyük düşmanıdır! Buna cüret eden zehir tacirleriyle ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


