Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Ömer Temelli

Ağzıyla - beyninin aynı doğrultuda konuştuğu ender yöneticilerden biri Ömer Temelli. Fenerbahçe'de yeniden göreve geldi. Çok yorulduğu bir döneme rağmen, kaldı yerinde.
Temelli, son kulüp açıklamasının peşinden, Twitter'da taraftarlara yönetim olarak hatalar yapmış olabileceklerini, ancak şu dönemi birlik içinde geçirmeleri gerektiğini yazdı. Bütün bunlar UEFA'nın verebileceği hak mahrumiyeti cezası olasılığından kaynaklanıyordu. Kaçınılmaz görüyor yöneticiler bunu. Ve taraftara da açıklayamıyorlar; Ali Koç'un yaptığı basın toplantılarını, UEFA'nın hiç bir şey yapamayacağına dair cümlelerini. Hele hele CAS'tan davalarını geri çekmelerini.
Tahkim Kurulu'nun onayladığı hak mahrumiyeti kararlarına rağmen halen yöneticilik görevlerini sürdürenleri de anlamlandıramıyorlar. Son yönetim açıklamasındaki, "Şahıslar ile kulüplerin ayrılması gibi bir garabet karar" cümlesini de ben anlayamadım. Şikayetci F.Bahçe yönetimi... Yöneticiler ceza aldı, F.Bahçe'ye de ceza vermeleri gerekiyordu diyorlar bir anlamda. Kulüp ceza almadığı için şikayetçiler sanki. Açıklamanın sonuna da "F.Bahçe Kulübü" imzasını koyuyorlar. Allah'tan Temelli gibi, doğru - direkt insanlar var da, aklı karışanlar neyin gerçek olduğunu anlayabiliyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA