Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

F.Bahçe ve Bursa'nın temennisi gerçekleşti

* Trabzon 43, Bursa 41, Fenerbahçe 39 puana geldi... Makas beklenenden erken daraldı. Bundan sonraki 15 haftalık süreçte futbolseverleri nasıl bir tablo bekliyor?

İKİNCİ yarının iki haftasında Bursasporlular'ın ve Fenerbahçeliler'in temennisi gerçekleşti. İlk devreyi puan olarak farklı önde bitiren Trabzonspor'un iki maçtan 1 puan alması, kayıp 5 puanın 3'ünü Fenerbahçe'ye vermesi, hem Fenerbahçe'nin hem de Bursaspor'un bu işe girmesini sağladı. Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçıyla şampiyonluk şansını çok azalttı. Kayserispor, Karabük deplasmanında önemli iki puan kaybına rağmen sinsice bekliyor. Onlar da Bursaspor gibi iki maç 4 puanla başladılar. Heyecanın dozu haftalar geçtikçe artacak. Açıkçası Türk futboluna büyük hizmet veren yayıncı kuruluş Lig TV için de iyi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA