Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İşler SAĞLAM'ın istediği gibi gidiyor

* Kimse geçen sezonun şampiyonunu yarışın içine katmıyor. Ama Bursaspor, Trabzon'la farkı ikiye indirdi. Bursa'daki gidişatı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yüzde 100 futbol programına katılmıştı devre arasında. Sorum şuydu: Şampiyonluk şansınız ne kadar ve rakibiniz kim? Kendisi "Benim şampiyonluk adaylarım Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş" dedi. Şaşırdım tabii. Ardından "Ama devamında aradan biz çıkarız" dedi. Aynen onun söylediği gibi gidiyor şu anda lig. Geniş bir kadroya sahip bu yıl. Yedeklere baktım bu hafta. Mustafa Keçeli, İbrahim Öztürk, Hüseyin Çimşir, Volkan Şen, Sercan Yıldırım. Bir de cezalı Ivan Ergic'i koyacak olursak, geçen yılki kadronun yarısı kenarda. Rotasyonu çok iyi kullanıyor. Gerçek anlamda en iyi kullanan o. Disiplinli oynuyorlar. Disiplinli yönetiliyorlar. Herkesten maksimum verim almaya çalışıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA