Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Trabzon'dan sinyaller geliyordu aslında...

* Trabzonspor'da ilk yarıya oranla takım olarak bir gerileme söz konusu. Sizce bu düşünün başlıca sebepleri neler?
Öncelikle Teofilo'nun kulübü terk etmesiyle başlayan küçük bir kriz vardı. Bunu Başkan Sadri Şener espriyle savuşturdu. Fakat devre arasında yabancı oyuncuların ülkelerinden zamanında dönmemesi, hemen hemen oyundan çıkan her oyuncunun teknik adamını protesto etmesi, bir takım sinyallerdi aslında. Ama bunlar atlatılamayacak sorunlar değil. Trabzonspor, şu an ligin yine birinci favorisi. Sonuna kadar bu işin içinde olacaklarını düşünüyorum. Bu krizler atlatılabilecek krizler.
* Yaşanan disiplinsizliklerden sonra Şenol Güneş'in stratejisi nasıl olmalı?
Bence Şenol Güneş, çok fazla şeyi değiştirmek için uğraşmamalı. Teknik olarak zaten bu takım başarılı bir takım. Yaşanan sorunları da Trabzonspor camiası, backround olarak aşabilecek bir camia. Geçmişteki başarılardaŞenol Güneş'in de büyük emeği var. Bence teknik olarak, sezon başından bu yana devam ettirdiği, savunmanın önünde iki oyuncuyla oynama uygulamasına devam etmeli. Tek oyuncuyla oynamamalı. Çünkü iki ön orta sahayla Umut'un arasında oynayan 3 oyuncu (Jaja, Engin, Burak, Alanzinho ve Yattara'dan hangisi oynarsa oynasın) geriye dönüşleri olmayan oyuncular. Bu yüzden iki ön orta sahalı sistemi hiç değiştirmemeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA