Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Derbi kurtuluş olmamalı!

Fenerbahçe derbisi Hagi ve Adnan Polat için kurtuluş maçı olmamalı Galatasaray, önümüzdeki sezonun planlamasına şimdiden başlamalı

Galatasaray'da futboldan çok, Başkan Adnan Polat'ın durumu konuşuluyor. Camianın yeniden birleşmesi için seçim gerekli mi? Yoksa futbol adına bir ışık bu yönetimle yürüme ihtimali yaratır mı?
GALATASARAY için tek ışık artık prestij için çıkacakları Fenerbahçe derbisi olacak. Büyük kulüplerin
sadece bir maça endeksli olmaması lazım. Başkan Adnan Polat gerçekten çok yıprandı. Tepkiler çoğaldı. Devam edecek bile olsa yeni kana ihtiyacı var. Galatasaray'da Adnan Polat'la veya Adnan Polat'sız önümüzdeki senelerin çalışmaları hemen yapılmaya başlanmalı.
Fenerbahçe maçı Hagi'den öte Adnan Polat için de kurtuluş anlamını taşıyor mu?
BÖYLE olmamalı. Teknik direktör Hagi ve başkan Adnan Polat için çok önemli gözükse de biz yıllardır bu işlerle hep geriye gidiyoruz. Hagi en azından sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başında kalmayı hak eden bir Galatasaraylıdır. Galatasaray'da bir an önce kongre olup önümüzdeki sezonların planlaması yapılmalıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA