Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bir yastıkta tam 34 yıl

Son yıllarda ardı ardına gelen mutsuz evlilik ve boşanma haberleri maalesef hız kesmeden devam etse de; Ender-Gülşah Alkoçlar çifti gibi örnek gösterilen mutlu evlilikler de var.



Dile kolay…17 Ocak 1988'de dönemin belediye başkanı Bedrettin Dalan'ın kıydığı nikahla evlenen Alkoçlar çifti, önceki gün evliliklerinin tam tamına 34'üncü yılını kutladı. Yeşilçam'ın efsane ismi



Hülya Koçyiğit ile eski milli futbolcu Selim Soydan'ın kızı olan bir dönemin çocuk yıldızı Gülşah Alkoçlar, evlendiğinde 19, Ender Alkoçlar ise 22 yaşındaydı. 20 yaşında büyük kızı Neslişah Düzyatan'ı, 25 yaşında küçük kızı Aslışah Demirağ'ı dünyaya getiren



Gülşah Alkoçlar, 47 yaşında da büyükanne olmuştu. Alkoçlar çiftinin, Neslişah Düzyatan'dan Emir (6) ve Alara (4), Aslışah Demirağ'dan Cem (4 aylık) adında üç torunu var.



Yuva kurmayı 'evcilik oyunu' sanıp en küçük sorunda boşanmak isteyen gençler için iyi bir örnek oluşturan Alkoçlar çiftine, birlikte nice mutlu yıllar diliyorum.

ŞEYMA ESCOBAR'A MİSAFİR OLDU!
Bizim sosyete, THY'nin direkt seferlere başlamasından sonra Meksika'nın ünlü tatil merkezi Tulum'u, adeta kapı komşusu yaptı. Bugünlerde Tulum, yine birçok ünlü Türk tatilciyi ağırlıyor. Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi de onlar arasında.



Subaşı ile sevgilisinin, Tulum'un en gözde ve en lüks otellerinden Casa Malca'da kaldığını öğrendim. Kaç gün kalacaklar bilmiyorum ama Mohammed Alsaloussi otele, gecelik 40 bin lira ödüyor.



Otelin bu kadar pahalı olmasının sebebi ise, otelin bir zamanlar ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın malikanesi olması. 2003 yılında, Lio Malca adlı bir iş insanı malikaneyi satın alıp 35 odalı ultra lüks bir otele çevirmiş.

YENİ AKM'DE ÇOK ÖZEL BİR SERGİ
13 yıl sonra kapılarını aralayan ve Türkiye'yi dünyanın kültür-sanat sahnesinin başrolüne oturtan Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM), cuma günü ilk uluslararası sergi açılmıştı. Seyahatte olduğum için açılışına katılamadığım 'Birlikte Var Olmak' sergisini önceki gün gezdim.



Tabularasa Transnational Art Platform tarafından dünya sanat çevrelerince dikkatle izlenen 10 ülkeden, 20 sanatçının bir araya geldiği sergideki eserler harika. Çağdaş sanatın farklı disiplin ve jenerasyonlarından Türkiye izleyicisiyle ilk defa buluşan sanatçıların sergisi, 24 Şubat'a kadar görülebilir; kaçırmayın derim.

TATİL BİRLİKTE FOTOĞRAFLAR TEK
Aşklarını gözlerden uzak yaşadıkları için sık sık ayrıldıklarına dair dedikodular çıkan Özge Ulusoy ile Faruk Çolakoğlu'nun ilişkisi 3.5 yıldır mutlu-mesut devam ediyor. Yeni yıla evde mısır patlatıp film izleyerek giren aşıklar, geçen hafta dünya jet-set'in de favori rotası olan İsviçre'nin ünlü kayak merkezi Gstaad'a baş başa tatile gitti.



"Bir insan bir haftada kaç kilo peynir yer, test etmeye geldik" diyen Ulusoy, bir haftada sosyal medyasından onlarca fotoğraf paylaştı ama hiçbirinde sevgilisi Faruk Çolakoğlu yoktu. İnsan, 3.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle niye fotoğraf çektirmek istemez onu da anlamış değilim. Neyse vardır herhalde bir sebebi…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA